PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 18 |

Tytuł artykułu

Comparison of the microbiological test with the Emmerie method in the assay of riboflavine in cow milk

Warianty tytułu

PL
Porównanie metody mikrobiologicznej z metodą Emmeri'ego oznaczania zawartości ryboflawiny w mleku krowim

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

18

Opis fizyczny

p.85-89,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Cereal and Food Concentrate Technology, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Grochowska 272, 03-849 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Cereal and Food Concentrate Technology, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Grochowska 272, 03-849 Warsaw, Poland
  • Department of Cereal and Food Concentrate Technology, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Grochowska 272, 03-849 Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-b6ce2366-1066-4cfd-a378-e930a53f249c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.