PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 50 | 2 |

Tytuł artykułu

Skład chemiczny i jakość serów z regionu Podhala

Warianty tytułu

EN
Chemical composition and the quality of cheeses from Podhale region

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

50

Numer

2

Opis fizyczny

s.133-139,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Hodowli Bydła, Instytut Nauk o Zwierzętach, Uniwersytet Rolniczy im.Hugona Kołłątaja w Krakowie, Kraków
autor
  • Zakład Hodowli Bydła, Instytut Nauk o Zwierzętach, Uniwersytet Rolniczy im.Hugona Kołłątaja w Krakowie, Kraków
  • Zakład Towaroznawstwa i Oceny Jakości, Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, Szczecin
autor
  • Zakład Hodowli Bydła, Instytut Nauk o Zwierzętach, Uniwersytet Rolniczy im.Hugona Kołłątaja w Krakowie, Kraków
autor
  • Zakład Hodowli Bydła, Instytut Nauk o Zwierzętach, Uniwersytet Rolniczy im.Hugona Kołłątaja w Krakowie, Kraków

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-b6b55140-800a-453d-b3e0-a053851c8aa4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.