PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2024 | 74 | 2 |

Tytuł artykułu

Hyperbaric storage at subzero temperature – the effect on the shelf-life and selected quality characteristics of raw pork sausages

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

74

Numer

2

Opis fizyczny

p.130-136,fig.,ref.

Twórcy

  • Department of Food Chemistry, Technology and Biotechnology, Chemical Faculty, Gdansk University of Technology, G. Narutowicza 11/12 Str., 80-233 Gdańsk, Poland
autor
  • Department of Food Chemistry, Technology and Biotechnology, Chemical Faculty, Gdansk University of Technology, G. Narutowicza 11/12 Str., 80-233 Gdańsk, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-b6a8925e-1078-44f6-8a6a-1110d83d16d4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.