Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Vegetable Crops Research Bulletin
2008
|
68
|
Tytuł artykułu
Anthocyanins of fruits and vegetables - Their occurrence, analysis and role in human nutrition
Autorzy
Horbowicz M.
,
Kosson R.
,
Grzesiuk A.
,
Debski H.
Warianty tytułu
PL
Antocyjany w owocach i warzywach - Ich występowanie, metody analizy i rola w żywieniu człowieka
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Vegetable Crops Research Bulletin
Rocznik
2008
Tom
68
Opis fizyczny
p.5-22,fig.,ref.
Twórcy
autor
Horbowicz M.
Department of Plant Physiology and Genetics, University of Podlasie, Prusa 12, 08-110 Siedlce, Poland
autor
Kosson R.
Research Institute of Vegetable Crops, Konstytucji 3 Maja 1/3, 96-100 Skierniewice, Poland
autor
Grzesiuk A.
Department of Plant Physiology and Genetics, University of Podlasie, Prusa 12, 08-110 Siedlce, Poland
autor
Debski H.
Research Institute of Vegetable Crops, Konstytucji 3 Maja 1/3, 96-100 Skierniewice, Poland
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b6877f4a-08f2-47a1-9b22-52ef93acd08a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.