Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
1983
|
10
|
4
|
Tytuł artykułu
Preventive effect of garlic on fat induced blood lipid and coagulation changes - an appraisal
Autorzy
Arora R.C.
,
Arora S.
,
Nigam P.
,
Nath K.
Warianty tytułu
PL
Zapobiegawczy wpływ czosnku na zmiany lipidów krwi i krzepnięcia wywołane wysokim spożyciem tłuszczów
RU
Profilakticheskoe vlijanie chesnoka na izmenenija soderzhanija lipidov i svjortyvanija krovi vyzvannye vysokim potrebleniem zhira
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
RU
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
1983
Tom
10
Numer
4
Opis fizyczny
p.251-254,fig.,ref.
Twórcy
autor
Arora R.C.
Depatrment of Medicine, M.L.B. Medical College Hospital, Jhansi, India
autor
Arora S.
Depatrment of Medicine, M.L.B. Medical College Hospital, Jhansi, India
autor
Nigam P.
Depatrment of Medicine, M.L.B. Medical College Hospital, Jhansi, India
autor
Nath K.
Depatrment of Medicine, M.L.B. Medical College Hospital, Jhansi, India
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b5a07df4-dc3a-41ab-8e34-1d84e8fff171
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.