Czasopismo
Tytuł artykułu
Autorzy
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Warianty tytułu
Vlijanie nekotorykh faktorov na bystrotu okislenija gljutationa (GSH) v vodnykh rastvorakh
Effects of some factors on velocity of GSH oxidation in water solutions
Języki publikacji
Abstrakty
Wydawca
Czasopismo
Rocznik
Tom
Numer
Opis fizyczny
s.183-189,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
- Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
autor
- Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
autor
- Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b4e96c4b-f46b-4a6a-974c-199d679c2133