Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2016
|
08
|
Tytuł artykułu
Pozyskiwanie i jakość mięsa wielbłąda
Autorzy
Pomianowski J.F.
,
Chwastowska-Siwiecka I.
,
Skiepko N.
,
Debczynska A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wielblady
mieso wielbladzie
pozyskiwanie miesa
jakosc
tusze zwierzece
wartosc rzezna
elementy tuszy
sklad chemiczny
wlasciwosci fizykochemiczne
jakosc sensoryczna
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2016
Numer
08
Opis fizyczny
s.64-66,68,rys.,tab.,fot.
Twórcy
autor
Pomianowski J.F.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Pl.Cieszyński 1, 10-957 Olsztyn
autor
Chwastowska-Siwiecka I.
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Wydział Bioinżynierii Zwierząt, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Skiepko N.
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Wydział Bioinżynierii Zwierząt, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Debczynska A.
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Wydział Bioinżynierii Zwierząt, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b4d63e22-7644-4786-8719-1417f97810d4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.