PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1964 | 15 | 2 |
Tytuł artykułu

Ilościowe oznaczanie antybiotyków z grupy tetracyklin, używanych do konserwowania mięsa. Część I. Wpływ rozpuszczalnika zastosowanego do ekstrakcji na odtwarzalność metody

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
RU
Kolichestvennoe opredelenie antibiotikov gruppy tertraciklina primenjaemykh dlja konservirovanija mjasa. Chast' I. Vlijanie rastvoritela, primenjaemogo pri ehkstrakcii, na otobrazhenie rezul'tatov poluchennykh po nashemu metodu
EN
Quantitative determinantion of tetracycline antibiotics used for meat preservation. Part I. Effect of the solvent used for extraction reproducibility of results
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
15
Numer
2
Opis fizyczny
s.153-166,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b4c65b73-80e3-4b53-9583-825138f40cc3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.