Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2011
Tom
65
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Escherichia coli O104:H14 – epidemia w Niemczech w 2011 r.
(
Maka L.
,
Sciezynska H.
,
Grochowska A.
,
Pawlowska K.
,
Mackiw E.
,
Postupolski J.
)
artykuł:
Wpływ wybranych czynników na jakość makaronów instant
(
Marciniak-Lukasiak K.
,
Ciszek G.
)
artykuł:
Upostaciowane białko sojowe w paluszkach z mięsa kurcząt
(
Cegielka A.
,
Sawicki T.
)
artykuł:
Cykl życia butelek PET poddawanych recyklingowi
(
Zakowska H.
,
Ganczewski G.
)
artykuł:
Branża rolno-spożywcza – przegląd możliwości wsparcia
(
Rutczynska-Jamroz E.
,
Jaworski M.
)
artykuł:
Niedoceniony łubin. Cenne właściwości roślin strączkowych
(
Lampart-Szczapa E.
,
Czubinski J.
)
artykuł:
Pompy ciepła dla przedsiębiorstw przemysłowych
(
Kus T.
)
artykuł:
Działanie prośrodowiskowe. Wsparcie firm branży spożywczej
(
Jablonska M.
,
Kucma M.
)
artykuł:
50 lat Wydziału Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
(
Witrowa-Rajchert D.
)
artykuł:
Perspektywy wzrostu spożycia i eksportu wołowiny w Polsce
(
Rycombel D.
)
artykuł:
Nowoczesność i innowacyjność przede wszystkim – relacja z Polagry-Tech 2011
(
Gorecka A.
)
artykuł:
Sok z buraka ćwikłowego. Wpływ masy i części korzenia buraka na wyróżniki soku
(
Czapski J.
,
Goscinna K.
,
Kidon M.
)
artykuł:
Spóźnione płatności w branży spożywczej
artykuł:
Innowacyjne rozwiązania w napojach – warsztaty CPKelco i Biesterfeld Chemia Specjalna
(
AL
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.