Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2017
Tom
---
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Zagrożenia bezpieczeństwa zdrowotnego mięsa i przetworów mięsnych
(
Gil M.
,
Glodek E.
)
artykuł:
Oświata z dala i z bliska
(
Kladz F.
)
artykuł:
Marynowanie surowców mięsnych
(
Tkacz K.
,
Modzelewska-Kapitula M.
,
Zadroga I.
,
Zywica R.
,
Wiek A.
,
Banach J. K.
)
artykuł:
Charakterystyka alergenów i obowiązki producentów żywności
(
Makala H.
)
artykuł:
Jakość i wartość odżywcza gęsiny
(
Duma-Kocan P.
,
Glodek E.
)
artykuł:
Zasady i procedury właściwego doboru maszyn i urządzeń w zakładach mięsnych
(
Panasiewicz M. K.
,
Wilczynski K.
)
artykuł:
W samolocie i w pociągu
(
Woclaw W. S.
)
artykuł:
CHŁODNICTWO dla Przemysłu Mięsnego. Rozmowa z Marcinem Łazickim - Dyrektorem Działu Chłodnictwa ELEKTRONIKA SA – Technika Chłodnicza
artykuł:
Rozwiązania instytucjonalno-prawne w aspekcie rzeczywistych interesów branży mięsnej
(
Winiarski M.
)
artykuł:
Inteligencja emocjonalna w biznesie
(
Oleksy J.
)
artykuł:
Transport wewnętrzny w zakładach mięsnych – postęp techniczny. Część I
(
Cierach M.
,
Gozdecka G.
)
artykuł:
Seminarium nowych technologii i trendów w branży convenience firmy UNITHERM
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.