The effect of different amounts of triticale in pigs diet on chemical composition physical and sensory traits and on the fatty acids profile of pork meat
Pracownia Badania Surowców i Produkcji Rzeźnianej, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. Prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowy Instytut Badawczy, ul.Głogowska 239 60-111 Poznań
Pracownia Badania Surowców i Produkcji Rzeźnianej, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. Prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowy Instytut Badawczy, ul.Głogowska 239 60-111 Poznań
Pracownia Badania Surowców i Produkcji Rzeźnianej, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. Prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowy Instytut Badawczy, ul.Głogowska 239 60-111 Poznań
Pracownia Badania Surowców i Produkcji Rzeźnianej, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. Prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowy Instytut Badawczy, ul.Głogowska 239 60-111 Poznań
Pracownia Badania Surowców i Produkcji Rzeźnianej, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno Spożywczego im. Prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowy Instytut Badawczy, ul.Głogowska 239 60-111 Poznań
Pracownia Badania Surowców i Produkcji Rzeźnianej, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno Spożywczego im. Prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowy Instytut Badawczy, ul.Głogowska 239 60-111 Poznań
Pracownia Badania Surowców i Produkcji Rzeźnianej, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno Spożywczego im. Prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowy Instytut Badawczy, ul.Głogowska 239 60-111 Poznań
Pracownia Badania Surowców i Produkcji Rzeźnianej, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno Spożywczego im. Prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowy Instytut Badawczy, ul.Głogowska 239 60-111 Poznań