Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2019
|
52
|
1
|
Tytuł artykułu
Analiza chemiczna wybranych win polskich, wyprodukowanych z owoców winorośli właściwej
Autorzy
Tatar B.
,
Zagrodnik I.
,
Dobrowolska-Iwanek J.
,
Folta M.
,
Smardz M.
,
Zagrodzki P.
Warianty tytułu
EN
Chemical analysis of polish wines, produced from fruits of the vine Vitis Vinifera
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2019
Tom
52
Numer
1
Opis fizyczny
s.31-40,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Tatar B.
Zakład Bromatologii, Collegium Medicum, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, ul.Medyczna 9, 30-688 Kraków
autor
Zagrodnik I.
Zakład Bromatologii, Collegium Medicum, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, Kraków
autor
Dobrowolska-Iwanek J.
Zakład Bromatologii, Collegium Medicum, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, Kraków
autor
Folta M.
Zakład Bromatologii, Collegium Medicum, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, Kraków
autor
Smardz M.
Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie Prokocimu, Kraków
autor
Zagrodzki P.
Zakład Bromatologii, Collegium Medicum, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b41fe534-5d97-40ab-8757-8b9c79ecd571
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.