PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1970 | 21 | 3 |
Tytuł artykułu

Wpływ jakości surowca i warunków przechowywania na poziom dwuacetylu (dwuacetyl + acetoina) w sokach pomidorowych

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
RU
Vlijanie kacestva cyr'ja i uclovii hranenija na uroven' diacetija (diacetil+acetoin) v tomatnom soke
EN
The influence of the type of raw product and the conditions of storage on the diacetyl level (diacetyl and acetoin) in tomato juice
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
21
Numer
3
Opis fizyczny
s.311-318,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Żywności i Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Żywności i Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b4009803-f14d-46ac-be24-8bdf95316215
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.