PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1970 | 21 | 3 |

Tytuł artykułu

Wpływ jakości surowca i warunków przechowywania na poziom dwuacetylu (dwuacetyl + acetoina) w sokach pomidorowych

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Vlijanie kacestva cyr'ja i uclovii hranenija na uroven' diacetija (diacetil+acetoin) v tomatnom soke
EN
The influence of the type of raw product and the conditions of storage on the diacetyl level (diacetyl and acetoin) in tomato juice

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

21

Numer

3

Opis fizyczny

s.311-318,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Żywności i Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Żywności i Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-b4009803-f14d-46ac-be24-8bdf95316215
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.