Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2020
Tom
70
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Phenolic compounds from apples: reviewing their occurrence, absorption, bioavailability, processing, and antioxidant activity – a review
(
Starowicz M.
,
Achrem-Achremowicz B.
,
Piskula M.
,
Zielinski H.
)
artykuł:
Effects of four-week intake of blackthorn flower extract on mice tissue antioxidant status and phenolic content
(
Balta V.
,
Dikic D.
,
Crnic I.
,
Odeh D.
,
Orsolic N.
,
Kmetic I.
,
Murati T.
,
Dragovic Uzelac V.
,
Landeka Jurcevic I.
)
artykuł:
In vitro characterization of fluted pumpkin Leaf protein hydrolysates and ultrafiltration of peptide fractions: antioxidant and enzyme-inhibitory properties
(
Famuwagun A. A.
,
Alashi A. M.
,
Gbadamosi S. O.
,
Taiwo K. A.
,
Oyedele D. J.
,
Adobooye O. C.
,
Aluko R. E.
)
artykuł:
Effect of lecithin and mono- and di-glyceride on quality and shelf life of hazelnut butter: chemometric approach
(
Pourfarzad A.
,
Kisomi R. S.
)
artykuł:
Use of principal component analysis and cluster Aanalysis for differentiation of traditionally-manufactured vinegars based on phenolic and volatile profiles, and antioxidant activity
(
Karadag A.
,
Bozkurt F.
,
Bekiroglu H.
,
Sagdic O.
)
artykuł:
Nutritive parameters and antioxidant quality of minimally processed "cime di rapa" (Brassica rapa subsp. sylvestris) vary as influenced by genotype and storage time
(
Giannino D.
,
Testone G.
,
Nicoladi C.
,
Giorgetti L.
,
Bellani L.
,
Gonnella M.
,
Cirdi M.
,
Cappuccio P.
,
Moscatello S.
,
Battistelli A.
,
Longo V.
)
artykuł:
Sensory assessment and physicochemical properties of wheat bread supplemented with chia seeds
(
Kowalski S.
,
Mikulec A.
,
Pustkowiak H.
)
artykuł:
Physicochemical properties of biscuits enriched with horseradish (Armoracia rusticana L.) products and bioaccessibility of phenolics after simulated human digestion
(
Tamsone L.
,
Galoburda R.
,
Kruma Z.
,
Majore K.
)
artykuł:
Effect of boiling on colour, contents of betalains and total phenolics and on antioxidant activity of colourful powder derived from six different beetroot (Beta vulgaris L. var. conditiva) cultivars
(
Barta J.
,
Bartova V.
,
Sindelkova T.
,
Jarosova M.
,
Linhartova Z.
,
Mroz J.
,
Bedrnicek J.
,
Smetana P.
,
Samkova E.
,
Laknerova I.
)
artykuł:
Aronia melanocarpa leaves as a source of chlorogenic acids, anthocyanins, and sorbitol, and their anti-inflammatory activity
(
Zielinska A.
,
Bryk D.
,
Paradowska K.
,
Wawer
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.