Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2019
|
52
|
2
|
Tytuł artykułu
Wpływ soku z młodych pędów kapusty głowiastej białej (B. oleracea var. capitata f. alba) na żywotność komórek nowotworowych gruczołu piersiowego linii MCF-7
Autorzy
Drozdowska M.
,
Leszczynska T.
,
Koronowicz A.
,
Piasna-Slupecka E.
,
Domagala D.
Warianty tytułu
EN
The effect of juice from young shoots of white headed cabbage (B. oleracea var. capitata f. alba) on the viability of MCF-7 breast cancer cells
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2019
Tom
52
Numer
2
Opis fizyczny
s.188-193,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Drozdowska M.
Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im.Hugona Kołłątaja w Krakowie, Kraków
autor
Leszczynska T.
Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im.Hugona Kołłątaja w Krakowie, Kraków
autor
Koronowicz A.
Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im.Hugona Kołłątaja w Krakowie, Kraków
autor
Piasna-Slupecka E.
Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im.Hugona Kołłątaja w Krakowie, Kraków
autor
Domagala D.
Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im.Hugona Kołłątaja w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b3a0abbd-4a93-4a33-99bb-dcf56e4dae6c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.