Czasopismo
Tytuł artykułu
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Warianty tytułu
The sources of supply of catering establishments in dairy products
Języki publikacji
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
Rocznik
Numer
Opis fizyczny
s.93-103,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
- Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
- Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
- Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
- Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b32f8be2-1bec-48d8-a018-2e852f16cb39