Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2012
Tom
11
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Content of nutrive components, dietary fibre and energy value of artichoke depending on the variety
(
Mentel I.
,
Cieslik E.
,
Walkowska I.
,
Sieja K.
)
artykuł:
Oxidative stability of fermented meat products
(
Wojciak K. M.
,
Dolatowski Z. J.
)
artykuł:
Effect of homogenization on the properties and microstructure of mozzarella cheese from buffalo milk
(
Abd El-Gawad M. A.
,
Ahmed N. S.
,
El-Abd M. M.
,
Abd El-Rafee S.
)
artykuł:
Antioxidant activity of potato juice
(
Kowalczewski P.
,
Celka K.
,
Bialas W.
,
Lewandowicz G.
)
artykuł:
Antioxidant properties of extracts from buckwheat by-products
(
Hes M.
)
artykuł:
Comparison between the amino acid, fatty acid, mineral and nutritional quality of raw, germinated and fermented african locust bean (Parkia biglobosa) flour
(
Ijarotimi O. S.
,
Keshinro O. O.
)
artykuł:
Modelling moisture diffusivity of pomegranate seed cultivars under fixed, semi fluidized and fluidized bed using mathematical and neural network methods
(
Chayjan R. A.
,
Salari K.
,
Barikloo H.
)
artykuł:
Flow cytometric analysis of microbial contamination in food industry technological lines - initial study
(
Juzwa W.
,
Czaczyk K.
)
artykuł:
Effect of microwave field on trypsin inhibitors activity and protein quality of broad bean seeds (Vicia faba var. major)
(
Pysz M.
,
Polaszczyk S.
,
Leszczynska T.
,
Piatkowska E.
)
artykuł:
New actions for old nutrients
(
Lifschitz C.
)
artykuł:
The impact of vegan diet on B-12 status in healthy omnivores: five-year prospective study
(
Madry E.
,
Lisowska A.
,
Grebowiec P.
,
Walkowiak J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.