PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 03 | 4 |
Tytuł artykułu

Influence of Cynara cardunculus in the Pleurotus eryngii yield

Warianty tytułu
PL
Wpływ Cynara cardunculus na produkcję Pleurotus eryngii
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
03
Numer
4
Opis fizyczny
http://www.npt.up-poznan.net
Twórcy
autor
  • Instituto Nacional dos Recursos Biologicos L-INIA Oeiras, Qta do Marques, 2784-505 Oeiras, Portugal
autor
  • Instituto Nacional dos Recursos Biologicos L-INIA, Oeiras, Portugal
autor
  • Instituto Nacional dos Recursos Biologicos L-INIA, Oeiras, Portugal
autor
  • Instituto Nacional dos Recursos Biologicos L-INIA, Oeiras, Portugal
autor
  • Instituto Nacional dos Recursos Biologicos L-INIA, Oeiras, Portugal
Bibliografia
  • BONONI V.L., CAPELARI M., MAZIERO R., TRUFEM S.F.B., 1999. Cultivo de cogumelos comestíveis. Icone, São Paulo.
  • CHANG S.T., 1980. Mushrooms as human food. Bioscience 30: 399-401.
  • CHANG S.T., MILES P.G., 1989. Edible mushrooms and their cultivation. SCRC Press.
  • GARCIA ROLLAN M., 2003. Cultivo de setas e trufas. Mundi Prensa, Madrid.
  • HUSSAIN T., 2001. Growing mushroom: a new horizon in agriculture. Mushroom J. 21: 23-26.
  • KONG W.S., 2004. Descriptions of commercially important Pleurotus species. In: Oyster mushroom cultivation. Mushroom grower’s handbook 1. 55-61.
  • MADAN M., VANSUDEVAN P., SHARMA S., 1987. Cultivation of Pleurotus sajor-caju on different wastes. Biol. Wastes 22: 241-250.
  • POPPE J., 2000. Use of agricultural waste materials in the cultivation of mushrooms. Mushroom Sci. 15, 1: 3-19.
  • RAJARATHANAM S., 1992. Biopotentialities of the Basidiomacromycetes. Adv. Appl. Microbiol.: 233-261.
  • STURION G.L., OETTERER M., 1995. Utilização da folha da bananeira como substrato para cultivo de cogumelos comestíveis (Pleurotus spp.). Ciênc. Tecnol. Aliment. 15: 194-200.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b2828358-7a06-41fe-91c0-3e2e6ef51c64
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.