Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1985
Tom
39
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Potrzeby gastronomii w oczach studentów wydziałów sztuki użytkowej
(
Skierkowski K.
)
artykuł:
Struktura spożycia energii i możliwość jej oszczędzania przy produkcji posiłków
(
Budny J.
,
Maruszak Z.
)
artykuł:
Wywary, wyciągi i buliony mięsne
(
Aleksiejczyk Z.
,
Amarowicz R.
)
artykuł:
Eksploatacja sprzętu technicznego w zakładach gastronomicznych
(
Debski T.
)
artykuł:
Wybrane potrawy z mleka, sera twarogowego serów podpuszczkowych i dojrzewających (I)
artykuł:
Kontrola jakości naparów kawowych metodą spektrofotometryczną
(
Somow G.
,
Stobska M.
,
Kondowa S.
,
Todorow J.
)
artykuł:
Normy zużycia - a oszczędność surowców i materiałów w zakładzie
(
Bagdach J.
)
artykuł:
Atrakcyjność kulinarna mięsa jagnięcego
(
Sikora T.
)
artykuł:
Żywienie w stołówce przyzakładowej w okresie niedoboru żywności
(
Szponar L.
,
Lemieszek A.
,
Piorkowska M.
)
artykuł:
Potrawy z baraniny
artykuł:
Bary mleczne - fakty i mity
(
Sobanska-Rybacka B.
)
artykuł:
Jak uzdrowić gastronomię
(
Zatorska-Pomianowska U.
)
artykuł:
"Igloopol" - czyli nowy konkurent dla warszawskiej gastronomii
(
Wojtulewicz M.
)
artykuł:
Rys historyczny i specyfika surowcowo-technologiczna
(
Bogatek M.
,
Osinska E.
)
artykuł:
Kompleksowe wyposażenie linii mycia naczyń
(
Melkowski A.
,
Heliasz M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.