PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1965 | 21 | 04 |

Tytuł artykułu

Własności aglutynacyjne surowicy zajęcy dla Pasteurella tularensis i pałeczek Brucella

Autorzy

Warianty tytułu

RU
Agljutinacionnye svojjstva syvorotki zajjcev dlja Pasteurella tularensis i palochek Brucella
EN
The agglutination properties of the serum of the hare for Pasteurella tularensis and Brucella
FR
Les particularites d'agglutination du serum de lievre pour Pasteurella tularensis et les bacilles de Brucella
DE
Agglutinationseigenschaften des Hasenserums fur Pasteurella tularensis und Brucellastabchen

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN
FR
DE

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

21

Numer

04

Opis fizyczny

s.210-211,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Warszawa 26, Al. Waszyngtona 41 m. 122
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-b277f6db-685a-4100-b2f8-7cbfcea9651a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.