PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 15 | 1 |
Tytuł artykułu

Oat raw materials and bakery products - amino acid composition and celiac immunoreactivity

Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
15
Numer
1
Opis fizyczny
p.89-97,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Malopolska Centre of Food Monitoring, University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
autor
  • Department of Technology of Carbohydrates, University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
autor
  • Department of Technology of Carbohydrates, University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b251de6b-d17e-4419-9e12-e0f774500cbe
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.