Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2018
Tom
66
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Promocja drożdżówki wśród dzieci
artykuł:
Porady prawne. Zwroty i produkty przeterminowane jako pasza
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Napowietrzona czekolada Ruby
(
Aubrion P.
)
artykuł:
Piekarzu, czy wiesz, że ...Gluten to po prostu białko roślinne?
(
Jarosz K.
)
artykuł:
Porady prawne. 8% czy 23% - wyrok NSA nie wyjaśnił wątpliwości
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Optymistyczna Piekarnia Tyrolska
artykuł:
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzyńskiej. Słodki lisek
(
Sarzynska I.
)
artykuł:
Akademia Mistrza ma 10 lat!
(
P.K.
)
artykuł:
Styl Angielski z Małgorzatą Weber. Piórka
(
Weber M.
)
artykuł:
Cukiernicze nowości. Rozmowa z Barbarą Borowicz, założycielką firmy Barbara Luijckx oraz dyrektor ds. marketingu
artykuł:
Jak oszacować rynkową wartość piekarni przeznaczonej do sprzedaży?
(
Moszczynski W.
)
artykuł:
Nowoczesne targi (część III)
(
Banaszak A.
,
Banaszak S.
)
artykuł:
Romantyczna jesień
artykuł:
Skuteczna interwencja Rzecznika Praw Obywatelskich w sprawie stosowania niektórych przepisów zawartych w ustawie - prawo budowlane
(
Gubala W.
)
artykuł:
20. Święto Chleba i Piernika
(
P.K.
)
artykuł:
Gluten na zdrowie
artykuł:
Porady prawne. Sprzedaż samochodu osobowego rozliczanego kilometrówką
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Co słychać w cukiernictwie?
artykuł:
Wino. Gruner veltliner - wizytówka winiarstwa Austrii
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Jak uczynić firmę doskonalszą od wewnątrz. Część 1. Czy można inaczej?
(
Ropiejko J.
)
artykuł:
Pokochałem Polskę. Rozmowa z Jose Bolanos, studentem z Ekwadoru, praktykantem w firmie Geth
artykuł:
Delicja pomarańczowa
artykuł:
Dlaczego pracownik odchodzi z piekarni?
(
Pietka A.
)
artykuł:
Dzień Chleba w Staszowie
artykuł:
RODO a przetwarzanie danych osobowych pracowników
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Karmel. Lekcja120. Strelicja
(
Tomczyk B.
)
artykuł:
Expo Sweet hojnie rozdaje nagrody!
artykuł:
XX Jubileuszowe Święto Chleba w Radomiu. Zaczęło się niewinnie ...
(
Mioduszewski M.
)
artykuł:
Choroby neurologiczne a dieta.
(
Ceborska-Scheiterbauer E.
)
artykuł:
Mistrzowskie prezentacje. Czekoladowy świat Joanny Profus
(
Profus J.
)
artykuł:
Receptura KOMPLET. Karmelowa Opera
artykuł:
Zadbaj o ofertę dla biznesu w swojej E-Cukierni
(
Steklinska P.
)
artykuł:
Ciasto krojone na miarę...
artykuł:
Przekąska miesiąca. Pożywne placki z awokado, kalafiorem i ciecierzycą
(
Sarzynska I.
)
artykuł:
Trendy w cukiernictwie: jakość, automatyzacja, elastyczność oraz budowanie własnej marki
(
Kazanecki K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.