Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Technologia Żywności
1984
|
19(254)
|
Tytuł artykułu
Wpływ dodatku tłuszczu końskiego do paszy na zawartość kwasów tłuszczowych w mięsie, wątrobie oraz tłuszczu zapasowym kurcząt brojlerów
Autorzy
Korzeniowski W.
,
Cierach M.
,
Chaciewicz Z.
Warianty tytułu
EN
Effect of horse fat added to feed on fatty acids content of meat, liver, and depot fat of chickens
RU
Vlijanie dobavlenija k kormu konskogo zhira na soderzhanie zhirnykh kislot v mjase, pecheni i zapasnom zhire cypljat-vrojjlerov
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
RU
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Technologia Żywności
Rocznik
1984
Numer
19(254)
Opis fizyczny
s.155-164,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Korzeniowski W.
Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Cierach M.
Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Chaciewicz Z.
Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b09297fc-6aca-4633-875c-5ba989c2305a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.