Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Wyzszej Szkoły Rolniczej we Wrocławiu. Zootechnika
1971
|
17
|
Tytuł artykułu
Wpływ kwasowości mleka na ważniejsze cechy proszku mlecznego ze szczególnym uwzględnieniem jego rozpuszczalności
Autorzy
Adamik K.
Warianty tytułu
EN
The influence of milk acidity on some major properities of milk powder with a special reference to its solubility
RU
Vlijanie Kislotnosti moloka na veskie svoistva molochnogo poroshka s osobennym ychteniem ego rastvorimosti
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
RU
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Wyzszej Szkoły Rolniczej we Wrocławiu. Zootechnika
Rocznik
1971
Tom
17
Opis fizyczny
s.199-220,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Adamik K.
Katedra Obrotu i Oceny Surowców Zwierzęcych, Wyższa Szkoła Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b0353c33-2af6-4b07-ad35-6334a7a38e0d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.