Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
2002
|
16
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie sprzężonego kwasu linolowego (CLA) do porawy składu chemicznego oraz walorów dietetycznych mięsa wieprzowego
Autorzy
Barowicz T.
,
Pieszka M.
,
Migdal W.
,
Kedzior W.
Warianty tytułu
EN
Coniugated linoleic acid (CLA) use for improvement of chemical composition and dietetic properties of pork meat
Języki publikacji
PL
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mieso wieprzowe
sklad chemiczny
walory dietetyczne
poprawa jakosci
czynniki zywieniowe
dodatki paszowe
sprzezony kwas linolowy
zywienie zwierzat
tuczniki
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rocznik
2002
Numer
16
Opis fizyczny
s.87-89
Twórcy
autor
Barowicz T.
Zakład Paszoznawstwa, Instytut Zootechniki w Krakowie, Kraków
autor
Pieszka M.
autor
Migdal W.
autor
Kedzior W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b0271ad0-58bc-4d15-90a3-65188d08ff61
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.