PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2004 | 31 | 1 cz.2 |

Tytuł artykułu

Wartość odżywcza ciast biszkoptowo-tłuszczowych z dodatkiem margaryn płynnych

Warianty tytułu

EN
The nutritional value of the sponge cakes made with liquid margarines

Języki publikacji

PL EN

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

31

Numer

Opis fizyczny

s.173-174

Twórcy

autor
  • Instytut Żywności i Żywienia, Warszawa
autor

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-b026c3ec-6bf2-4909-9bc0-d06de5f14d1f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.