Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1993
|
41
|
09
|
Tytuł artykułu
Nowy skrobiowy srodek zageszczajacy dla cukiernictwa i lodziarstwa
Autorzy
Walkowski A.
,
Lewandowicz G.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
koncentraty
lody
przepisy prawne
maczka budyniowa
dodatki do zywnosci
zywnosc
wyroby cukiernicze
skrobia
preparat Adamyl
produkty spozywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1993
Tom
41
Numer
09
Opis fizyczny
s.27,tab.
Twórcy
autor
Walkowski A.
autor
Lewandowicz G.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ffeceb09-697b-4503-aa09-e1868e57f4f2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.