Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
1996
|
20
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie wskaznika rownowagi hydrofilno-lipofilnej [ HLB ] do oceny preparatow bialkowych przeznaczonych do stosowania w przetworstwie miesa
Autorzy
Konieczny P.
,
Uchman W.
,
Wojkiewicz T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
przydatnosc technologiczna
ocena jakosci
zywnosc
preparaty bialkowe
przetworstwo miesa
wlasciwosci fizykochemiczne
rownowaga hydrofilno-lipofilna
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
Rocznik
1996
Tom
20
Opis fizyczny
s.105-112,tab.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Konieczny P.
Akademia Rolnicza, Poznan
autor
Uchman W.
autor
Wojkiewicz T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ff70807d-18de-4bb9-90dd-d08b20ff3734
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.