Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2004
|
39
|
10
|
Tytuł artykułu
Trwalosc barwy jezyn mrozonych w funkcji temperatury przechowywania
Autorzy
Klimczak J.
,
Irzyniec Z.
,
Krala L.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przechowywanie
pojasnienie
barwniki antocyjanowe
stabilnosc
jezyny
mrozenie
owoce mrozone
owoce
barwa
trwalosc barwy
zmiany barwy
cechy jakosciowe
temperatura przechowywania
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2004
Tom
39
Numer
10
Opis fizyczny
s.28-32,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Klimczak J.
Politechnika Lodzka, Lodz
autor
Irzyniec Z.
autor
Krala L.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-fe0c8cbb-6296-495b-b2c8-32db349a8c43
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.