Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1994
|
48
|
4
|
Tytuł artykułu
Bezpieczenstwo i higiena pracy w zakladach gastronomicznych
Autorzy
Rumianek H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
bezpieczenstwo pracy
higiena produkcji
zaklady gastronomiczne
wypadki przy pracy
bhp
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1994
Tom
48
Numer
4
Opis fizyczny
s.9-10
Twórcy
autor
Rumianek H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-fdd03b71-8637-415e-a6d2-b940a84182a9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.