Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
2001
|
55
|
10
|
Tytuł artykułu
Guma ksantanowa - jeden z najlepszych dodatkow do zywnosci
Autorzy
Warianty tytułu
EN
Xantan Gum - one of the best food additives
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
nowe technologie
przemysl spozywczy
dodatki do zywnosci
substancje zageszczajace
ksantan zob.guma ksantanowa
guma ksantanowa
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2001
Tom
55
Numer
10
Opis fizyczny
s.30-31,fot.,rys.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-fdc8613b-3b5f-447f-a6d4-a8f07037b2c1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.