Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2005
|
49
|
03
|
Tytuł artykułu
Citius, altius, fortius czyli SIAL Paris 2004
Autorzy
Kacprzyk Z. A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
innowacyjnosc
przemysl spozywczy
Paryz
SIAL'2004
zywnosc
nowe produkty
laureaci
konkursy
wystawy miedzynarodowe
EN
innovativeness
food industry
Paris city
SIAL'2004
food
new product
laureate
competition
international exhibition
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2005
Tom
49
Numer
03
Opis fizyczny
s.48-49,fot.
Twórcy
autor
Kacprzyk Z. A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-fd1e9e3e-b3cb-4c79-a907-cb4d66fd300d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.