Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
2004
|
04
|
Tytuł artykułu
Najlepiej wedzone
Autorzy
Pawlowski P.A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
izolaty bialkowe
wedzonki
przetwory miesne
fosforany
przepisy prawne
nowe technologie
barwniki naturalne
dodatki do zywnosci
karageny
bialko sojowe
masowanie miesa
technologia produkcji
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2004
Numer
04
Opis fizyczny
s.30-31
Twórcy
autor
Pawlowski P.A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-fd1d2e18-b2c3-47de-9ff2-f3afdd2f0d47
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.