PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1998 | 01 |

Tytuł artykułu

Effect of electrical stimulation, starter culture and glucono-lactone on microbial quality of fermanted salami-type sausage

Warianty tytułu

PL
Wplyw elektrostymulacji, kultur starterowych i laktonu kwasu glukonowego na jakosc mikrobiologiczna kielbas fermentowanych typu salami markowe

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Numer

01

Opis fizyczny

s.215-227,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-fb46ce64-9a67-4dbb-9076-db0de66ec244
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.