Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Trendy Food
2003
|
2
|
Tytuł artykułu
Czar wloskiej plesni
Autorzy
K.M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ser Piccante
produkty regionalne
sery
ser Dolce
sery plesniowe
ser Gorgonzola
wartosc odzywcza
ser Bianco
Wlochy
Wydawca
-
Czasopismo
Trendy Food
Rocznik
2003
Numer
2
Opis fizyczny
s.12-13,fot.
Twórcy
autor
K.M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f82eedf3-cd43-4940-95d2-a6227efd34c8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.