Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2006
|
44
|
1
|
Tytuł artykułu
Proba zastosowania wybranych barwnikow spozywczych w produkcji kielbas drobno rozdrobnionych
Autorzy
Dasiewicz K.
,
Szostak P.
Warianty tytułu
EN
The application of selected food colourings in production of fine-grounded sausages
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
barwa
dodatki do zywnosci
przemysl miesny
barwniki spozywcze
wedliny
azotyny
kielbasy drobnorozdrobnione
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2006
Tom
44
Numer
1
Opis fizyczny
s.159-167,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dasiewicz K.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159 c, 02-787 Warszawa
autor
Szostak P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f7e71c4c-fc1e-4f82-bfec-4ed904faf53d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.