Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2006
|
54
|
08
|
Tytuł artykułu
Ziarno zboz i przetwory zbozowe - jakosc zdrowotna i technologiczna
Autorzy
Gorniak W.
,
Rothkaehl J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
jakosc technologiczna
przetwory zbozowe
mlynarstwo
zboza
Krynica Morska konferencja
konferencje
jakosc zdrowotna
ziarno
przetworstwo zbozowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2006
Tom
54
Numer
08
Opis fizyczny
s.10
Twórcy
autor
Gorniak W.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, Warszawa
autor
Rothkaehl J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f7afead9-32e2-4413-a08f-fc21e3ee1154
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.