Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
1995
|
2
|
Tytuł artykułu
Wplyw wybranych czynnikow srodowiska zewnetrznego na jakosc tluszczow jadalnych w sferze poprodukcyjnej
Autorzy
Czechowska-Liszka M
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
temperatura
opakowania jednostkowe
tluszcze jadalne
czynniki srodowiska
swiatlo
konferencje
jakosc
Krakow konferencja
EN
temperature
unit packaging
edible fat
environmental factor
light
conference
quality
Krakow conference
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1995
Numer
2
Opis fizyczny
s.131-132
Twórcy
autor
Czechowska-Liszka M
Akademia Ekonomiczna, 31-510 Krakow, ul.Rakowicka 27
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f7563a13-4c77-498d-a41c-8f4aa2014df6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.