Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Medycyna Weterynaryjna
2004
|
60
|
08
|
Tytuł artykułu
Stan obecny i tendencje w spozyciu i technologii miesa
Autorzy
Pisula A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
technologia zywnosci
tluszcze zwierzece
spozycie zywnosci
ograniczanie spozycia
jakosc zdrowotna
sol
jakosc
azotyny
struktura spozycia
mieso
zywnosc pochodzenia zwierzecego
Wydawca
-
Czasopismo
Medycyna Weterynaryjna
Rocznik
2004
Tom
60
Numer
08
Opis fizyczny
s.812-814
Twórcy
autor
Pisula A.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul. Nowoursynowska 159c, 02-787 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f6dbda64-bbea-47fc-b11d-3e167d08be86
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.