Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2001
|
45
|
02
|
Tytuł artykułu
DUAL-CIP - milowy krok w technologii mycia. Mechanizm dezynfekcji instalacji browarniczych z zastosowaniem substancji naturalnie obecnych w piwie
Autorzy
Wisniewski W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
system DUAL-CIP
wlasciwosci bakteriobojcze
mycie
dzialanie biobojcze
instalacje produkcyjne
przemysl napojowy
browarnictwo
dezynfekcja
EN
DUAL-CIP system
bactericidal property
washing
biocidal action
production installation
beverage industry
brewery industry
disinfection
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2001
Tom
45
Numer
02
Opis fizyczny
s.2-3,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wisniewski W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f635f62a-f09d-4523-ae7a-3d1cebeefc2f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.