Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
1993
|
28
|
3
|
Tytuł artykułu
Zmiany jakosci pieczywa podczas zamrazalniczego przechowywania
Autorzy
Fik M.
,
Celej A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
trwalosc przechowalnicza
ocena jakosci
zywnosc
piekarstwo
pieczywo
konserwowanie
zamrazanie
chlodnictwo
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
1993
Tom
28
Numer
3
Opis fizyczny
s.32-34,bibliogr.
Twórcy
autor
Fik M.
Akademia Rolnicza,Krakow
autor
Celej A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f61b2410-42df-4c11-99a1-4665b7101b9c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.