Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2001
|
38
|
Supl.2
|
Tytuł artykułu
Ogolne aspekty zarzadzania przez jakosc w przetworstwie zywnosci
Autorzy
Erdos Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
system HACCP
bezpieczenstwo zywnosciowe
przetworstwo zywnosci
zarzadzanie jakoscia
normy ISO 9001:2000
konferencje
systemy zarzadzania
Krakow konferencja
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2001
Tom
38
Numer
Supl.2
Opis fizyczny
s.103-112,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Erdos Z.
Qualiment Research Development and Consultation Ltd., II-1113 Budapest, David F.u.15, Hungary
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f31a5f88-83d1-4b78-8974-237ac1c29c91
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.