Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
1995
|
49
|
06
|
Tytuł artykułu
Skrobia modyfikowana - rodzaje, wlasciwosci, zastosowanie produktu
Autorzy
Nadison J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory mleczne
budynie
chrupki
konserwy
ryz
modyfikacja skrobi
pszenica
jogurt
amyloza
tapioka
ekstruzja
cukier
skrobia modyfikowana
kukurydza
ziemniaki
amylopektyna
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1995
Tom
49
Numer
06
Opis fizyczny
s.209-212,tab.,rys.
Twórcy
autor
Nadison J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f2b63ce1-0d0d-41b9-9680-b8cb40f5aa76
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.