Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
2000
|
55
|
Tytuł artykułu
Zmiany lepkosci hydrolizatow skrobiowych w procesie zacierania
Autorzy
Rzepka E.
,
Stecka K.M.
,
Milewski J.
,
Badocha E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zacieranie
hydrolizaty skrobiowe
preparaty enzymatyczne
zmiany lepkosci
lepkosc
enzymy celulolityczne
kleikowanie skrobi
zaciery zytnie
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Rocznik
2000
Tom
55
Opis fizyczny
s.5-21,rys.,wykr.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Rzepka E.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, 02-532 Warszawa, ul.Rakowiecka 36
autor
Stecka K.M.
autor
Milewski J.
autor
Badocha E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f15cf55a-4f41-48ee-8608-c40796b04d6b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.