Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2005
|
59
|
11
|
Tytuł artykułu
Rozpoznac i ugoscic
Autorzy
Mruk H.
,
Mruk J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zarzadzanie
zaklady gastronomiczne
uslugi gastronomiczne
marketing
jakosc uslug
zachowania konsumenckie
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2005
Tom
59
Numer
11
Opis fizyczny
s.14-15
Twórcy
autor
Mruk H.
autor
Mruk J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f0a18245-28b1-4ef9-ae89-5a09e8a2056e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.