Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso
2008
|
03-04
|
Tytuł artykułu
Ostre przyprawianie po polsku. Rozmowa z dr Grzegorzem Russakiem, prezesem Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego
Autorzy
Skarzynska B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
wywiady
dodatki do zywnosci
Russak Grzegorz wywiad
produkty tradycyjne
przemysl miesny
perspektywy
technologia produkcji
Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso
Rocznik
2008
Numer
03-04
Opis fizyczny
s.24-25,fot.
Twórcy
autor
Skarzynska B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ef4f1446-8d70-4185-aa80-3bf8dce754dc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.