Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Warzywniczy
1995
|
43
|
Tytuł artykułu
Wplyw warunkow schladzania i przechowywania na zawartosc weglowodanow rozpuszczalnych i suchej masy cebuli
Autorzy
Horbowicz M.
,
Grzegorzewska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
trwalosc przechowalnicza
weglowodany rozpuszczalne
zawartosc weglowodanow rozpuszczalnych
przechowywanie
warzywnictwo
sklad chemiczny
sucha masa
schladzanie
cebula
warzywa
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Warzywniczy
Rocznik
1995
Tom
43
Opis fizyczny
s.45-58, rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Horbowicz M.
Instytut Warzywnictwa Skierniewice
autor
Grzegorzewska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-eee532d8-d5b8-44ff-9134-8136f9ceb4a1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.