Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2007
|
57
|
4[B]
|
Tytuł artykułu
Effect of protein preparations addition on properties of potato snacks obtained from extruded semi-products
Autorzy
Peksa A.
,
Rytel E.
,
Kawa-Rygielska J.
,
Gryszkin A.
,
Zieba T.
Warianty tytułu
PL
Wplyw dodatku preparatow bialkowych na wlasciwosci chrupek ziemniaczanych otrzymanych z polproduktow ekstrudowanych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
extruded pellet
addition
extruded semi-product
snack property
potato snack
food product
protein preparation
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2007
Tom
57
Numer
4[B]
Opis fizyczny
p.429-435,fig.,ref.
Twórcy
autor
Peksa A.
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, Norwida 25, 50-375 Wroclaw, Poland
autor
Rytel E.
autor
Kawa-Rygielska J.
autor
Gryszkin A.
autor
Zieba T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ee9f989a-cab9-46f6-bf9f-ce099934ee6e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.