PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 57 | 4[B] |

Tytuł artykułu

Effect of protein preparations addition on properties of potato snacks obtained from extruded semi-products

Warianty tytułu

PL
Wplyw dodatku preparatow bialkowych na wlasciwosci chrupek ziemniaczanych otrzymanych z polproduktow ekstrudowanych

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

57

Numer

Opis fizyczny

p.429-435,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, Norwida 25, 50-375 Wroclaw, Poland
autor
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-ee9f989a-cab9-46f6-bf9f-ce099934ee6e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.