Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1994
|
42
|
05
|
Tytuł artykułu
Polacy poznaja belgijskie tluszcze i dodatki do ciast
Autorzy
Soszynska-Masny M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
desery
ciastkarstwo
technologia zywnosci
kremy
dodatki do zywnosci
zywnosc
piekarstwo
pieczywo
tluszcze
polepszacze pieczywa
wyroby ciastkarskie
bagietki
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1994
Tom
42
Numer
05
Opis fizyczny
s.22-23,fot.
Twórcy
autor
Soszynska-Masny M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ed8de236-0dc1-4cb4-8200-9e7cb27f3b72
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.