Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
2000
|
12
|
Tytuł artykułu
Wplyw parametrow ultrafiltracji na sklad i wlasciwosci fizykochemiczne retentatu i permeatu mleka koziego
Autorzy
Domagala J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
sklad chemiczny
kwasowosc
gestosc
tluszcze
lepkosc
wlasciwosci fizykochemiczne
sucha masa
bialko ogolne
laktoza
ultrafiltracja
retentaty mleka
permeat mleka
oznaczanie
pH
mleko kozie
zwiazki azotowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
Rocznik
2000
Tom
12
Opis fizyczny
s.29-38,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Domagala J.
Akademia Rolnicza, Krakow
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ece5d4a0-8b4a-4f94-aac2-e817262177df
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.